Hloubkově hydratační ošetření plet - SalonHAPI.cz

Jedná se o kompletní ošetření pleti, které pokožku vyživí a zklidní a je vhodnou volbou pro obnovu její vitality. Využít jej můžete v případě, že je vaše pleť matná, unavená nebo narušená.

Jestliže chcete, aby výsledek péče byl optimální, je ideální, pokud ošetření ošetření podstoupíte 6x, vždy v rozmezí dvou týdnů.

Postup při ošetření (90 minut) 1 490 Kč

  1. Krok – konzultace

Konzultace je ideální možností, jak získat důležité informace o tom, co si přejete a co od péče, která vám bude věnována, očekáváte. Jen tak můžeme nabídnout řešení vhodné právě pro vás.

  1. Krok – příprava pleti a exfoliace

Přípravek Eyes & Lips Micellar Cleanse použijeme pro odstranění make-up, který je nanesený na rtech a v okolí očí. Následuje dvojí čištění, pro které je určený Cream Cleanse. A v poslední fázi dojde k tonizaci pleti, tu zajistí Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – enzymatická exfoliace a napařování

Jako ochrana pro rty, oči nebo ranky či oděrky, které se na pokožce vyskytují slouží Ultimate Recovery Intense, ten naneseme jako první. Pak následuje tenká vrstva Superfacialu. Pro ochranu očí používáme vatové tamponky, které jsou navlhčené v Eyes & Lips Micellar Cleans. Po dobu pěti až deseti minut dochází k napařování obličeje. Délka napařování se odvíjí od stavu vaší pleti. Po uplynutí potřebné doby následuje tonizace Daily Refresh Balancing Tonerem a osušení pleti.

  1. Krok – masáž

Během masáže obličeje používáme Age Defying Facial Oil. S jeho pomocí a masážní technikou Medik8 bude mít masáž relaxační účinky.

Po masáži ještě použijeme Daily Refresh Balancing Toner, který zajistí tonizaci a následně pleť osušíme

  1. Krok – skin boost maska – Ultimate Recovery Intense

Během tohoto kroku aplikujeme Ultimate Recovery Intense na tvář i krk a necháme působit po dobu 10 minut. Pak následuje odstranění pomocí speciální špachtle a teplé žínky a tonizace Daily Refresh Balancing Tonerem. Během působení masky si budete užívat jemné Medik8 masáže, kterou provádíme na pokožce hlavy.

  1. Krok – závěrečná péče

Nyní použijeme C-Tetra Eye, který aplikujeme v okolí očí, na pokožku obličeje, krku a dekoltu použijeme Hydr8 B5. Následuje aplikace Illuminating Eye Balm, který je určený k péči o oční okolí. Směs C-Tetra Intense a Fractured Emulsion for Face je určena k péči o obličej, krk a dekolt a nezapomínáme ani na rty, které ošetříme pomocí Mutiny.

Přípravky určené pro domácí péči

Pokud si chcete užívat kvalitní péči s profesionálními přípravky i doma, velmi rádi vám doporučíme vhodné kosmetické produkty.

  • Přípravky vhodné pro čištění pleti

Eye & Lips Micellar Cleanse, Cream Cleanse, Daily Refresh Balancing Toner

  • Přípravky vhodné pro péči o pleť

Pro ranní aplikaci jsou vhodné Hydr8 B5 Intense, C-Tetra Intense s Advanced Day Total Potect.

K večerní péči můžete využít Hydr8 B5 Intense, Retinol 3/6/10 TR+ Intense, Advance Night Restore.

  • Přípravky vhodné k péči o okolí očí 

K ranní aplikaci použijte C-Tetra Eye s Advanced Day Eye Protect.

Pro večerní péči je vhodný Retinol Eye TR s Advanced Night Eye.