Obnovující ošetření pleti - SalonHAPI.cz

Ošetření pomocí hloubkově čistících aktivních látek, určené pro mastnou, problematickou a aknózní pleť. K docílení hladké, zklidněné a projasněné pokožky jsou v průběhu celého ošetření obličeje používány produkty vyrovnávající mastnotu pleti.

Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme 6 ošetření, ideálně každé 2 týdny.

Postup při ošetření (90 minut) 1 590 Kč

 

  1. Krok – konzultace

Konzultace před ošetřením pokožky je velmi důležitou součástí celé kosmetické procedury. Jen tak můžeme navrhnout řešení, které bude pro vaši pleť ideální a především účinné.

  1. Krok – příprava pleti

Nejprve odstraníme make-up z očního okolí a rtů. S tím nám pomůže Eyes & Lips Micellar Cleanse. Pomocí Surface Radiance Cleanse vyčistíme obličej. Pleť tonizujeme díky Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – enzymatická exfoliace a napařování

Pro ochranu rtů, očí a jakýchkoliv ranek či oděrek aplikujeme před napařováním na daná místa Ultimate Recovery Intense. Na obličej, krk a dekolt naneseme vrstvu Superfacial, ale vyhneme se oblasti kolem očí. Tu ochráníme pomocí vatových tampon navlhčených v Eyes and Lips Micellar cleanse. Obličej napařujeme 5-10 minut dle individuálního stavu pleti. Nakonec tonizujeme pomocí Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – masáž

Pro masáž používáme Age Defying Facial Oil, který nanášíme na pokožku obličeje, krku a dekoltu a vmasírováváme pomocí masážních technik Medik8. Po masáži ještě následuje tonizace, kterou zajistí Daily Refresh Balancing Toner.

 

  1. Krok – skin boost maska – Natural Clay Mask

Nejprve pleť zahřejeme a naneseme Natural Clay Mask, pomocí prstů na obličej, krk a dekolt. Chráníme oblast kolem očí vatovými tampony namočenými v Eyes and Lips Micellar Cleanse. Poté pleť tonizujeme pomocí Daily Refresh Balancing Toner.

 

  1. Krok – závěrečná péče

Na oči použijeme C-Tetra Eye. Následuje aplikace Clarity Peptides na obličej, krk a dekolt a Illuminating Eye Balm na oční okolí. Poté aplikujeme C-Tetra Intense a Fractured Emulsion for Face. Na obličej, krk a dekolt naneseme Physical Sunscreen. Závěrem na rty naneseme Mutiny.

Domácí péče

Pokožka potřebuje pravidelnou péči, kterou neobstará pouze návštěva našeho salonu. Můžeme vám doporučit přípravky, které jsou vhodné i pro domácí péči.

Přípravky vhodné pro čištění pleti

Eyes & Lips Micellar Cleanse, Claryfing Foam, Daily Refresh balancing Toner, Natural Clay Mask.

Přípravky vhodné k péči o pleť

Ráno aplikujte Blemish control Pads, C-Tetra nebo Balance Moisturiser, Physical Sunscreen.

Večer pak Glycolic Acid Activator, Blemish SOS, Crystal Retinal 3/6/10, Balance Moisturiser.

Přípravky vhodné k péči o okolí očí

Pro ranní použití doporučujeme C-Tetra Eye s Advanced Day Eye.

Pro večerní ošetření je vhodný Retinol Eye TR s Advance Night Eye.

 

NATURAL CLAY MASK

Hlavními složkami Natural Clay Mask jsou Bentonit, který pomáhá redukovat lesk a zanechává pokožku zklidněnou a svěží. Bentonit má antibakteriální vlastnosti, pomáhá minimalizovat bakterie způsobující nedokonalosti pleti a přispívá k čistší pleti. Kaolin absorbuje nečistoty z pokožky a je ideální pro hloubkové čištění. Vitamin E je přirozenou součástí celého těla a chrání lipidové části buněk. Maska dale obsahuje Extrakt z brusinkového ovoce, vrbové kúry a mučenky.