Omlazující platinové ošetření pleti - SalonHAPI.cz

Relaxační omlazující ošetření s platinovou maskou viditelně pozvedne, obnoví a zpevní pokožku a tím pleti navrátí mladistvý vzhled.

Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme 6 ošetření, ideálně každé 2 týdny.

 

Postup při ošetření (90 minut) 1890 Kč

 

  1. Krok – konzultace

Konzultace před ošetřením pokožky je velmi důležitou součástí celé kosmetické procedury. Jen tak můžeme navrhnout řešení, které bude pro vaši pleť ideální a především účinné.

  1. Krok – příprava pleti

Nejprve odstraníme make-up z očního okolí a rtů. S tím nám pomůže Eyes & Lips Micellar Cleanse. Pak následuje odstranění make – upu z obličeje pomocí Lipid – Balance Cleansing Oil. Pomocí Cream Cleanse dočistíme pleť. Pleť tonizujeme díky Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – enzymatická exfoliace a napařování

Přidáme malé množství Bamboo Micro Polish do Scientific Mushroom Thermal Exfoliator. Aplikujeme Scientific Mushroom Thermal Exfoliator, postupujeme krouživými pohyby a vmasírujeme product do pokožky. Dále postupujeme na oblast krku a dekoltu. Necháme 10 min působit. Oblast očí chráníme vatovými tampony navlhčenými v Eyes and Lips Micellar Cleanse. Pomocí teplé žínky odstraníme. Zárvěrem tonizujeme díky Daily Refresh Balancing Toner a osušíme.

  1. Krok – masáž

Pro masáž používáme Age Defying Facial Oil, který nanášíme na pokožku obličeje, krku a dekoltu a vmasírováváme pomocí masážních technik Medik8. Po masáži ještě následuje tonizace, kterou zajistí Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – skin boost maska – Age Defying platinum Mask

Nejprve naneseme Age Defying platinum Mask, pomocí štětce na obličej, krk a dekolt. Naneseme take na zavřená oční víčka a rty. Po uplynuté potřebného času masku sloupneme a zbytky jemně odstraníme pomocí teplé žínky. Poté pleť tonizujeme pomocí Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – závěrečná péče

Na oči použijeme C-Tetra Eye. Následuje aplikace Liquid Peptides na obličej, krk a dekolt a Illuminating Eye Balm na oční okolí. Poté aplikujeme Daily Radiance Vitamin C. Závěrem na rty naneseme Mutiny.

 

Domácí péče

 

Pokožka potřebuje pravidelnou péči, kterou neobstará pouze návštěva našeho salonu. Můžeme vám doporučit přípravky, které jsou vhodné i pro domácí péči.

Přípravky vhodné pro čištění pleti

Eyes & Lips Micellar Cleanse, Lipid-Balance Cleansing Oil, Cream Cleanse, Daily Refresh balancing Toner

Přípravky vhodné k péči o pleť

Ráno aplikujte C-Tetra Intense nebo Super C30+ Intense s Advanced Day Total Project

Večer pak Liquid Peptides, Crystal Retinal 3/6/10 s Advanced Night Restore (nebo r-Retinoate Intense)

Přípravky vhodné k péči o okolí očí

Pro ranní použití doporučujeme C-Tetra Eye s Advanced Day Eye Protect

Pro večerní ošetření je vhodný Retinol Eye TR s Advance Night Eye.

 

SCIENTIFIC MUSHROOM THERMAL EXFOLIATOR

 

Hlavní složky tohoto přípravku tvoří houby Mucor Miehei, zeolite a glycerin.

Mucor Miehei napodobuje působení přirozených exfoliačních enzyme naší kůže, vhodné pro citlivou pleť. Zeolit obsahuje samozahřívací minerály a glycerin je účinné zvlhčovadlo a jeden z endoenních přírodních hydratačních faktorů pokožky.