Ošetření pleti s rozšířenými póry - SalonHAPI.cz

Pokud je vaše pleť mastná, problematická nebo se na ní objevuje akné, dopřejte jí kvalitní ošetření, které nabízejí hloubkově čistící aktivní látky. Během péče o tento typ pokožky používáme takové produkty, které mastnotu pleti vyrovnávají. Díky tomu bude, po kosmetické proceduře, vaše pleť hladká, zklidněná a projasněná.

Chcete-li, aby byly účinky kosmetické péče optimální, pak je dobré ošetření absolvovat 6x, vždy po uplynutí 14 dnů.

 

Postup při ošetření (90 minut) 1690 Kč

 

  1. Krok – konzultace

Konzultace před ošetřením pokožky je velmi důležitou součástí celé kosmetické procedury. Jen tak můžeme navrhnout řešení, které bude pro vaši pleť ideální a především účinné.

  1. Krok – příprava pleti

Nejprve odstraníme make-up z očního okolí a rtů. S tím nám pomůže Eyes & Lips Micellar Cleanse. Pak následuje očista obličeje. Pro ten používáme Surface Radiance Cleanse a v poslední fázi tohoto kroku pleť tonizujeme přípravkem Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – enzymatická exfoliace a napařování

Jako ochrana pro oči, rty nebo drobné ranky a oděrky slouží Ultimate Recovery Intense, který naneseme na potřebná místa před napařováním. Pak následuje aplikace přípravku Superfacial. Jako ochranu oblastí kolem očí používáme tamponky, které jsme předem navlhčili v Eyes & Lips Micellar Cleanse. Samotné napařování obličeje pak probíhá po dobu 5-10 minut. Délka závisí na stavu vaší pokožky. Poslední částí je tonizace, kterou zajistí Daily Refresh Balancing Tonere a pak ještě následuje osušení.

  1. Krok – masáž

Pro masáž používáme Purifying Facial Oil, který nanášíme na pokožku obličeje, krku a dekoltu a vmasírováváme pomocí masážních technik Medik8. Po masáži ještě následuje tonizace, kterou zajistí Daily Refresh Balancing Toner.

  1. Krok – skin boost maska – Time-Release Glycolic Pad maska

Nejprve naneseme Time-Release Glycolic Pad, pak následuje aplikace Purifying Charcoal Mask, která na pokožku obličeje a krku působí po dobu deseti minut. Pro ochranu očí používáme vatové tamponky, které jsou namočené v Eyes & Lips Micellar Cleanse. Po uplynuté potřebného času masku jemně odstraníme pomocí teplé žínky a pokožku tonizujeme Daily Refresh Balancing Tonerem.

  1. Krok – závěrečná péče

Nejprve setřeme pokožku obličeje, krku a dekoltu tamponkem, který je navlhčený v Pore Minimising Tonic. Na oči použijeme C-Tetra Eye. Následuje aplikace Liquid Peptides a Illuminating Eye Balm, následně pak směsi C-Tetra Intense a Fractured Emulsion for Face, Physical Sunscreen a Mutiny na rty.

 

Domácí péče

 

Pokožka potřebuje pravidelnou péči, kterou neobstará pouze návštěva našeho salonu. Můžeme vám doporučit přípravky, které jsou vhodné i pro domácí péči.

Přípravky vhodné pro čištění pleti

Eyes & Lips Micellar Cleanse, Pore Cleanse Gel Intense, Pore Minimising Tonic, Pore Refining Scrub a Activated Charcoal Refining Mask

Přípravky vhodné k péči o pleť

Ráno aplikujte Super C30 Intense s Refining Moisturiser whit Physical Sunscreen, večer pak Crystal Retinal 3/6/10 whit Refining Moisturiser.

Přípravky vhodné k péči o okolí očí

Pro ranní použití doporučujeme Dark Circles Tinted Primer s Advance Day Eye.

Pro večerní ošetření je vhodný Retinol Eye TR s Advance Night Eye.

 

TIME RELEASE GLYCOLIC PADS

 

Hlavní složky tohoto přípravku tvoří 10% kyselina glykolová, arginin a kyselina hyaluronová.

10% kyselina glykolová má velmi malou molekulární strukturu, díky čemuž snadno pronikne i do hlubších vrstev pokožky. Podílí se na zmírnění jemných linek a zesvětlení pleti. Arginin pomáhá řídit postupné uvolňování kyseliny a snižuje podráždění pokožky. Kyselina hyaluronová podporuje pevnost a pružnost.