Peeling od Medik8 - SalonHAPI.cz

Naše peelingy

Nabízíme širokou řadu profesionálních peelingů, které budou sedět každému, ať už s chemickým peelingem teprve začíná, nebo je již zkušeným uživatelem, který hledá hlubší a intenzivnější výsledky. Nabídka našich peelingů byla pečlivě připravena tak, aby se zaměřila na nejčastější problémy – jako na akné, pigmentace a stárnutí pokožky. To znamená, že bez ohledu na Váš typ pleti nebo problém, Medik8 má pro vás vždy konkrétní peelingové ošetření. Během pouhých 6 týdnů se mohou problémy jako je akné, pigmentace, vrásky a bezvýraznost stát minulostí.

SENSITIVE PHA

Vhodné pro citlivou pokožku.

EYE REVEAL

Mimořádně jemné a přesto velmi účinné řešení pro ošetření známek stárnutí v delikátní oblasti očního okolí.

REWIND

Cílená receptura obnovující kolagen, pro zmírnění těžko odstranitelných známek stárnutí.

CLARITY

Silná kombinace kyselin, které se dostanou hluboko do pórů pro účinnou redukci pupínků a lepší vzhled pokožky.

EVEN

Rozjasňující peelingové ošetření zaměřené na nadměrnou pigmentaci a nevýraznou nerovnou pokožku.

 

MEDIK8 KOMBINOVANÉ PEELINGY

POSTUP

 

Monopeelingy a kombinované peelingy Medik8 představují efektivní řešení pro obnovu pleti. Výsledky mohou být doslova neuvěřitelné.

Pro dokonalý výsledek se doporučuje provést minimálně 3-6 ošetření v řadě, 1 peeling každých 10 až 14 dnů.  Je vhodné také používat 3 dny po aplikaci peelingu speciálně navrženou domácí péči.

Při koupi tří procedur peelingu od Salonu H.a.p.i. dostanete Home kit ZDARMA! Hodnota této sady je 1500 a jedná se o originální výrobky Medik8. Naše kosmetička Vám také doporučí postup, jak o Vaši pleť následně pečovat.